Jau veselu nedēļu to vien darām, kā gatavojam baklažānus pēc šīs receptes. Neparasti garšīgi. Visi grib zināt recepti.
Sastāvdaļas 6 porcijām:
- 2 baklažāni;
- 2 sīpoli;
- 2 olas;
- augu eļļa cepšanai;
- garšvielas atbilstoši savai gaumei.
Gatavošana 30 minūtes:
1.Sagatavojiet produktus.
2.Sagrieziet baklažānus, pievienojiet olas un labi samaisiet.
- Smalki sagrieztus sīpolus apcepiet līdz tie kļūst caurspīdīgi.
- Sīpoliem pievienojiet baklažānus un cepiet, kamēr tie iegūst zeltainu nokrāsu.
- Pievienojiet garšvielas un sutiniet vēl 5-10 minūtes.
Labu apetīti!
Padalieties ar draugiem!